Maskulainen Suomen Kaivosaneeraus Oy toimii Varsinais-Suomen ja Ahvenanmaan alueella. Yritys keskittyy kuntien ja kaupunkien hulevesiongelmien ratkaisuihin ja toteuttaa vuotovesikorjauksia, betonirengaskaivojen ja viemäreiden tarkistuksia, puhdistuksia ja kaivojen kunnostustöitä. Yrityksen palveluihin kuuluu myös ohipumppaus ja ohipumppauskaluston vuokraus.

Joustava rahoituspalvelu mahdollistaa sujuvan liiketoiminnan

Tehokas liiketoiminta edellyttää säännöllisiä laitehankintoja ja -päivityksiä. Niiden rahoittamiseen tarvitaan joustavia rahoituspalveluita tarjoava kumppani. Suomen Kaivosaneeraus on hyödyntänyt Vaurauden myöntämää rahoitusta jo kahdessa laitehankinnassa. ”Joukkorahoitus on mahdollistanut yrityksemme liiketoiminnan kehittämisen vaivattomasti, ilman aikaa vievää dokumenttien valmistelua ja raskaita vakuuksia”, toimitusjohtaja, yrittäjä Marko Myllyoja kertoo.


Suomen Kaivosaneeraus Oy:n toimitusjohtaja Marko Myllyojan mielestä joukkorahoitus on moderni vaihtoehto, joka sopii hyvin yrityksen kehittämisen tueksi nopeasti vaihtuvissa tilanteissa.

Rahoituksen hakeminen on ollut sujuvaa ja nopeaa. ”Ensimmäisellä rahoituskerralla hankimme viemäreiden sukituslaitteita. Kerroin tuolloin laitetoimittajalle, että kaupat syntyvät mikäli saamme rahoituksen. Rahoitus järjestyi nopeasti, ja pystyimme hankkimaan tarvitsemamme laitteet ripeällä aikataululla.”

Kun palvelu pelaa, asiakkuus jatkuu

Marko Myllyoja arvostaa sitä, että rahoituksen hakeminen on helppoa eikä monia erilaisia lippuja ja lappuja tarvitse toimitella. ”Jos on ollut kysyttävää, olemme aina tavoittaneet Vaurauden yhteyshenkilön nopeasti, mikä on omalta osaltaan nopeuttanut prosessia. Ei ole tarvinnut erikseen varata aikoja tapaamisille tai puheluille.”

Marko Myllyojan mielestä joukkorahoitus on moderni vaihtoehto, joka sopii hyvin yrityksen kehittämisen tueksi nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. ”Rahan hinta on meille sopiva, hakuprosessi on asiakkaalle helppo ja yhteydet toimivat. Mikäli yrityksellemme tulee rahoitustarpeita vielä tulevaisuudessa, otan taas yhteyttä Vaurauden rahoituspalveluihin.”