Hinnasto

HINNASTO, ALKAEN 1.1.2020

VOIMASSA TOISTAISEKSI

 

 

Sijoittajalta veloitettavat hinnat

1 % Merkintäpalkkio (sijoitus enintään 12 kk pituiseen lainaan) Osuus sijoituksen pääomasta, myös automaattista uudelleen sijoitusta (Tuotto+) hyödynnettäessä.
2 % Merkintäpalkkio (sijoitus yli 12 kk pituiseen lainaan) Osuus sijoituksen pääomasta, myös automaattista uudelleen sijoitusta (Tuotto+) hyödynnettäessä.
1 % p.a. Hallinnointipalkkio Palkkio lasketaan koko laina-ajan luoton alkuperäisestä pääomasta ja korosta. Se on osuus kunkin lainan palautuvasta pääomasta ja vuosittaisesta korosta ja se veloitetaan vähintään yhtä monelta kuukaudelta kuin sijoittaja saa korkotuottoa. Hallinnointipalkkio vähennetään kustakin lyhennyserästä ennen sen siirtoa sijoittajan asiakastilille ja se on aina vähintään 1 sentti.

 

 

Yllä esitettyihin hintoihin lisätään arvonlisävero kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön ja verotuskäytännön mukaisesti. Toistaiseksi voimassa olevan käytännön mukaan Vaurauden toiminta ei ole arvonlisäverollista.

 

Lainanottajayritykseltä veloitettavat hinnat

2-8 % Avausmaksu Osuus nostettavasta pääomasta
1,2 % p.a Hallinnointipalkkio Vuotuinen hallinnointipalkkio lasketaan koko laina-ajan luoton alkuperäisestä pääomasta.
10 € Palvelumaksu Veloitus per laskutettu maksuerä
10 % Myöhästymissanktio Osuus myöhästyneen lyhennyserän summasta eräpäivän ylittyessä yli 7 päivällä
Ennenaikainen takaisinmaksu Kustannukset riippuvat laina-ajasta ja lainatyypistä. Kustannukset on määritelty kunkin lainan velkakirjassa.
200 € Ylimääräinen lyhennys Ylimääräisten lyhennysten käsittelystä perittävä lisämaksu
0,1 % per kuukausi jokaiselta lyhennysvapaalta kuukaudelta tai vähintään 250€ Maksu lyhennysvapaan myöntämisestä Osuus lainan alkuperäisestä pääomasta

Lyhennysvapaista on sovittava vähintään kolme viikkoa ennen eräpäivää

0,5 % tai vähintään 250 € Maksu muista kuin lyhennysvapaisiin liittyvistä maksuohjelmaan tehtävistä muutoksista Osuus lainan alkuperäisestä pääomasta. Maksuohjelman muutoksista on sovittava vähintään kolme viikkoa ennen eräpäivää.

 

 

Yllä esitettyihin hintoihin lisätään arvonlisävero kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön ja verotuskäytännön mukaisesti. Toistaiseksi voimassa olevan käytännön mukaan Vaurauden toiminta ei ole arvonlisäverollista.