Vaurauden markkinapaikalla tarjolla olevat sijoituskohteet ovat suomalaisten yritysten yrityslainoja. Yrityslaina voi olla hyvä ja kiinnostava sijoituskohde, kun etsit pörssiriippumatonta, hyvää tuottoa ja haluat hajauttaa sijoitussalkkusi riskiä uusilla omaisuusluokilla.

Sijoitustuotteitamme ovat yrityslaina, vakuudellinen yrityslaina, juniorilaina ja korkean riskin yrityslaina. Valitse itsellesi sopivat sijoitusvaihtoehdot, riskitaso sekä tuotto-odotus.

Sijoituksen hajauttaminen useaan yrityslainaan onnistuu helposti ja automaattisesti.

Voit selata avoimia lainahakemuksia ja tutustua toteutuneisiin lainoihin, jotta voit muodostaa oman näkemyksesi Vaurauden tarjoamista sijoituskohteista.


Miksi Vaurauden yrityslainat ovat hyvä sijoituskohde?

Vauraus valikoi suomalaisena käsityönä, huolellisen luottoprosessin perusteella ja usean kokeneen ammattilaisen yhteistyöllä ne sijoituskohteet, jotka pääsevät tarjolle markkinapaikallemme. Suurin lisäarvomme yrityslainaan sijoittaville asiakkaillemme on siis lainojemme laatu.

Vauraudella voit olla, mutta sinun ei tarvitse olla kokenut sijoittaja saadaksesi hyvää tuottoa. Huolella tarjolle valituissa lainoissamme korkoa maksetaan lainan alkuperäiselle pääomalle koko laina-ajan.

Saat sijoituksellesi tasaista kuukausittaista tuottoa. Samalla tuet suomalaista yritystoimintaa ja talouskasvua. Voit itse määrittää tuotto-odotuksen, riskiprofiilin ja laina-ajan.

Palvelustamme löydät siis monella tapaa houkuttelevat, tuottoisat ja vastuulliset sijoituskohteet.

Tuoreita esimerkkejä toteutuneista yrityslainoista

Tässä näet 20 viimeisintä

Käyttöpääoma
B
Lainasumma
3 000 000 €
Korko
9 %
Laina-aika
24 kk
Uusimaa
93 % tarjottu
40 päivää jäljellä
Käyttöpääoma
A+
Lainasumma
200 000 €
Korko
6 %
Laina-aika
36 kk
Varsinais-Suomi
100 % tarjottu
55 päivää jäljellä
Käyttöpääoma
A
Lainasumma
500 000 €
Korko
7.5 %
Laina-aika
12 kk
Pohjanmaa
100 % tarjottu
56 päivää jäljellä
Käyttöpääoma
A+
Lainasumma
147 300 €
Korko
6 %
Laina-aika
6 kk
Uusimaa
100 % tarjottu
55 päivää jäljellä
Käyttöpääoma
A
Lainasumma
90 000 €
Korko
6 %
Laina-aika
48 kk
Uusimaa
100 % tarjottu
51 päivää jäljellä

Soita ja kysy lisää!

Jos olet kiinnostunut sijoituskohteistamme ja haluat keskustella asiasta sijoitusasiamiehemme kanssa, voit soittaa ja kysyä meiltä lisää henkilökohtaisesti.

Katso yhteystiedot

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jos haluat tietää lisää sijoituskohteistamme , voit myös täyttää oheisen lomakkeen ja otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä 24 tunnin sisällä.