Yrityslainalaskuri auttaa yrityksen rahoituksen suunnittelussa. Yrityslainalaskurimme avulla voit testata lainasumman, laina-ajan, lainan koron ja lainan tyypin vaikutusta lainan kuukausilyhennykseen tai loppukustannuksiin.

Alla oleva yrityksen lainalaskuri auttaa sinua siis hahmottelemaan yrityksellesi sopivan lainan.

Lainalaskurin tuottama laskelma on suuntaa antava esimerkki. Lopullinen lainan korko ja muut ehdot määräytyvät myöhemmin luottoprosessin edetessä.

Kokeile lainalaskuria ja ota yhteyttä!

Miksi kannattaa hyödyntää lainalaskuria ja Vaurauden yrityslainaa?

Vaurauden palvelun avulla voit kerätä yksityissijoittajilta joukkorahoitettua yrityslainaa vaikkapa kasvun vauhdittamiseen, yrityskauppaan tai käyttöpääoman kasvattamiseen.

Vaurauden yrityslainapalvelussa voit määrittää itse lainasi ehdot. Hakemasi lainasumma voi olla 100 000 € – 8 000 000 €. Voit myös itse päättää lainasi takaisinmaksuajan ja lyhennystavan.

Vaihtoehtoisesti voit myös luottaa Vaurauden asiantuntijoihin. Me tiedämme, millä lainaehdoilla sijoittajat joukkorahoittavat yrityslainasi Vaurauden tarjoamalla markkinapaikalla. Hankimme lainan sijoittajilta 100 prosenttisesti niissä tapauksissa, joissa yrittäjä luottaa arvioomme lainaehdoista. Tämä on varteenotettava vaihtoehto silloin, kun tarvitset yrityslainan nopeasti ja joustavasti.

Päädytpä kumpaan vaihtoehtoon tahansa, yrityksen lainalaskurin avulla voit hahmotella rahoituspaketin kokonaishintaa yrityksesi talouden kannalta tai investointihankkeesi kannattavuuden kannalta.

Hyödynnä siis yrityslainalaskuriamme ja ota sen jälkeen yhteyttä meihin. Suunnittelemme yhdessä yrityksellesi sopivan ratkaisun. Saat henkilökohtaista, ripeää ja joustavaa palvelua!

Testaa lainalaskuria

Lainasumma


100 000 €

0

5 000 000 €

Laina-aika

6 kk

0

7 v

Korko

6 %

0

20 %

Lainan tyyppi

Lainan lyhennys

Pyydä yhteydenottoaHae lainaa

Tämä on suuntaa-antava esimerkki. Lopullinen lainan korko ja muut ehdot määräytyvät myöhemmin.


Hae yrityslainaa!

Oletko kiinnostunut joukkorahoituksesta vaihtoehtona yrityksesi rahoitukseen? Tutustu lisää yrityslainaamme, ota yhteyttä oman alueesi rahoitusasiamieheen tai täytä yhteyslomake ja otamme sinuun yhteyttä.

Katso yhteystiedotTäytä lomakeLue lisää yrityslainastamme