Etsitkö rahoitusta?

Kauttamme voit saada yrityksesi tarvitseman lainan nopeasti, joustavasti ja varmasti. Palvelumme avulla voit kerätä yksityissijoittajilta lainarahaa vaikkapa kasvun vauhdittamiseen, yrityskauppaan tai käyttöpääoman kasvattamiseen.

Hae lainaa

Lainarahaa kasvun vauhdittamiseen

Määritä itse lainasi ehdot

Lainasummat välillä 100 000€ – 8 000 000€

Alan suurin

Yli 1000 myönnettyä lainaa. Lainapääomaa markkinoilla jo yli 170 000 000 €.

Nopea ja turvallinen

Järjestämme kasvurahoituksesi luotettavasti ja vaivattomasti.

Lyhennystapa

Päätä itse lainasi takaisinmaksuaika.

Hae lainaa

Autamme rahoitusta etsiviä yrityksiä tehokkaasti ja henkilökohtaisesti.

Tarvittaessa voit saada vakuudetontakin lainaa osaksi suurempaa rahoituskokonaisuutta, esimerkiksi oman pääoman korvikkeeksi.

  • Nopea ja turvallinen rahoitusratkaisu
  • Rahoitusta pankkilainan tilalle tai lisäksi
  • Määritä lainallesi haluamasi korko ja maksuaika
Lainan hakeminen on helppoa

Kuka voi saada rahoitusta?

Lainanhakijat ovat suomalaisia yrityksiä, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintaansa.

Jokaisen yritystä edustavan lainanhakijan henkilöllisyys varmistetaan. Yritysten Riskipisteet tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n kautta. Osakeyhtiöiden lainahakemuksissa pyydämme sinulta hallituksen kokouspöytäkirjan, jossa on päätös lainan hakemisesta. Lisäksi tarkistamme, että lainanhakijalla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Riskipisteiden perusteella annamme asiakkaillemme luottoluokituksen C-AAA.

Katso avoimia lainahakemuksia

Testaa lainalaskuria

Lainasumma


100 000 €

0

8 000 000 €

Laina-aika

6 kk

0

7 v

Korko

6 %

0

20 %

Lainan tyyppi

Lainan lyhennys

Pyydä yhteydenottoaHae lainaa

Tämä on suuntaa-antava esimerkki. Lopullinen lainan korko ja muut ehdot määräytyvät myöhemmin.

Näin haet lainaa

Turvallinen, helppo ja nopea tapa hakea rahoitusta

1TUNNISTAUTUMINEN

Sinulla tulee olla sen yhtiön nimenkirjoitusoikeus, jolle haet lainaa.

2LAINAN TIEDOT

Täytä hakemasi lainan tiedot: hakijan yhteystiedot, lainasumma ja laina-aika. Lopullinen korko määräytyy, kun olemme tarkistaneet yrityksesi luottoluokituksen ja määrittäneet hankkeen luottokelpoisuuden.

3YHTEENVETO JA TUNNUKSET PALVELUUN

Saat yhteenvedon lainahakemuksesta sähköpostiisi. Saat sähköpostilla myös käyttäjätunnuksen sekä kirjautumisohjeet palveluumme.

4LUOTTOPROSESSI

Tarvitsemme mahdollisimman tarkan kuvauksen rahoitusta tarvitsevasta hankkeestasi ja luottokelpoisuudestasi lainanhakijana. Mitä tarkemmat ja yksityiskohtaisemmat tiedot saamme, sitä nopeammin pystymme käsittelemään hakemuksesi. Tarvitsemme kaikki pyydetyt liitteet päätöksentekomme pohjaksi. Oman luottoprosessimme lisäksi tarkistamme lainanhakijan henkilöllisyyden sekä luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n kautta.

5LAINAHAKEMUS MARKKINAPAIKALLE

Hyväksytyn luottoprosessin jälkeen lainahakemuksesi julkaistaan Vaurauden markkinapaikalla. Lainahakemuksesi on voimassa 60 päivää, minä aikana rahoittajat voivat sijoittaa lainaasi. Kirjautumalla sisään Vaurauden palveluun voit tarkastella lainasi sijoitustilannetta. Lainan täytyttyä saat yhteydenoton ja voit käydä nostamassa rahoituksesi.

6RAHAT TILILLE

Voit nostaa lainan, jos lainahakemukseesi on 60 päivän voimassaoloaikana löytynyt sijoituksia vähintään 25 % hakemastasi rahoituksesta. Sinulla on seitsemän päivää aikaa hyväksyä sinulle tarjottu laina ja vahvistaa lainasopimus pankkitunnuksillasi sähköisesti allekirjoittaen. Hyväksyttyäsi lainan saat rahoitussumman (josta on vähennetty avauspalkkio) ilmoittamallesi pankkitilille kahden pankkipäivän kuluessa. Jos et vahvista tai hylkää lainaa seitsemän päivän kuluessa, lainahakemus ja siihen tehdyt sijotusvaraukset raukeavat.

Hae lainaa

Menestystarinoita

Tutustu yrityksiin, joita olemme auttaneet.