Vauraus kasvaa – haemme rahoitusasiamiehiä eri paikkakunnille

Tutustu aluksi tästä videosta: Vauraus – Rahoitusasiamies

Tule mukaan rakentamaan suomalaisen yritystoiminnan tulevaisuutta!

Vauraus Suomi Oyj on suomalaisen yrityslainavälityksen edelläkävijä, joka yhdistää rahoitusta etsivät yritykset ja tuottoa hakevat sijoittajat. Tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille lainoja – ja rahoittajille mahdollisuuden sijoittaa suoraan suomalaisiin yrityksiin.

Vauraus on uusi vaihtoehto perinteisten sijoitus- ja rahoitusmuotojen rinnalle. Olemme alan edelläkävijä Suomessa ja markkinaosuutemme joukkorahoitetuissa pk-lainoissa on ylivoimaisesti Suomen suurin.

Yhä useampi yritys hyödyntää joukkorahoitusta toiminnassaan. Vauraudella on noin 6 500 sijoitusasiakasta ja noin 1 200 laina-asiakasta. Tähän mennessä olemme auttaneet suomalaisia yrityksiä jo yli 200 miljoonan euron lainarahoituksella.

Vauraus on joukkorahoitusyhtiö, jolla on maksulaitostoimilupa. Yhtiön toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Kasvumme jatkuu vahvana. Etsimme rahoitusasiamiehiä Kuopioon, Joensuuhun, Jyväskylään, Ouluun, Pohjanmaalle ja Tampereelle.

Tehtävässä vastaat oman alueesi kumppaniverkoston rakentamisesta, uusasiakashankinnasta sekä asiakassuhteiden hoitamisesta. Toimit asiantuntijana, auttaen yrityksiä rahoitusratkaisuissa esim. päivittäisen liiketoiminnan, investointi- tai yrityskauppatilanteiden edessä.

Toivomme ja odotamme sinulta kokemusta yritysrahoituksesta tai luotonmyönnön tehtävistä. Työskentelet asiakasrajapinnassa, joten asenteella on ratkaiseva merkitys. Sinun tulee olla sinnikäs ja ahkera sekä myyntihenkinen.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi Suomalaista rahoitusalan menestystarinaa. Yrityksessämme pääset tienaamaan ja oppimaan uutta, juuri nyt todella nopeasti uudistuvalla alalla. Tämän lisäksi olet mukana edesauttamassa Suomen talouskasvua järjestämällä rahoitusta suomalaisille pk-yrityksille alueellasi. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on innostava tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Jari Murtoperä 050 523 9887 (arkisin klo.12-15).
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen jari.murtopera(at)vauraus.fi. Mainitsethan otsikossa hakemasi työtehtävän ja alueen, esim. ”Rahoitusasasiamies / Pohjanmaa”.