Vauraus työllistää kaiken ikäisiä!

 

Yli 70-vuotias Monica Lindberg on yksi yrityksemme parhaista myyyntiassistenteista!

 

Kuka?   Monica Lindberg

Ikä?   73 vuotta

Missä?    Helsinki

Ammatti?   Myyntiassistentti

 

Helsinkiläinen Monica Lindberg on kolmen lapsen äiti ja neljän lapsenlapsen isoäiti. 15-vuotiaana lähettinä uransa aloittanut nuorekas ja aurinkoinen rouva olisi päässyt eläkkeelle jo kymmenisen vuotta sitten. Tästä huolimatta työt jatkuvat edelleen – tällä hetkellä Vaurauden myyntiassistenttina.

Kuudentoista vuoden pankkiuran lisäksi Monica on työskennellyt myös muun muassa Independent Rahoituksella, Foncectalla ja Bisnodella. Hänen työtehtävänsä ovat vaihdelleet aina kassatyöskentelystä perintään, mutta kaikkia tehtäviä yhdistävänä tekijänä on aina ollut asiakaspalvelu. ”Nautin työstä asiakkaiden parissa. Lisäksi rahoitusala on aina vetänyt minua puoleensa ja seurannut työhistoriaani koko ajan”, kertoo Monica.

Vauraudelle Monica päätyi yksinkertaisesti siksi, että paikka vaikutti ihanalta ja hänen ikäiselleen sopivalta. ”Myyntiassistenttina Vauraudella työt jäävät aina töihin, ja tämän jälkeen saa olla kotona rauhassa”, hän kertoo. Monica selittää pysyvänsä nuorena, koska työporukka on niin nuorekasta – eläkkeelle hän ei missään nimessä ole jäämässä, sillä se vanhentaa ihmistä: ”Monet ystäväni ovat kysyneet, miten viihdyn Vauraudella ja miten jaksan edelleen työskennellä. Vastaan aina, että täällä on vaan niin hyvä ilmapiiri, ja henkilökunta suhtautuu hyvin myös ikäiseeni ihmiseen.”

Monica on saanut toimistolla lempinimen ”kaupunkimummi”, ja hänet tunnetaan myös yhtenä parhaista tekijöistä tiimissään. Hän kertoo työntekijän arvostuksen olevan tärkeä asia, jonka hän kokee toteutuvan hyvin Vauraudella. Myyntiassistentin työtä hän on suositellut monelle ystävättärelleen nimenomaan siksi, että hän kokee Vauraudella katsottavan ennemmin henkilön luonnetta kuin ikää.

Kaikenikäisille hakijoille avoimista Vaurauden työpaikoista löydät lisätietoja täältä: http://vauraus.fi/mika-vauraus/ura-vauraudessa

 

Lue lisää kokemuksia tai blogimerkintöjä