Välirahoituksen avulla kohti uusia haasteita

 

Megahub Development Oy tekee konsultointia logistiikka- ja tuotantotilojen kehittämiseksi ja osallistuu monenlaisiin hanke- ja kehitysprojekteihin. Yrityksen projektinjohtaja Riku Sirén kertoo hankkeiden kestävän alallaan todella pitkään – jopa vuosien ajan. Hänen mukaansa alalla palkkio maksetaan tyypillisesti vasta tietyn hankkeen toteuduttua, minkä vuoksi kyseessä on välillä hyvinkin pitkä prosessi. Tähän tilanteeseen Sirénin omistama Megahub Development Oy päätyi hakemaan välirahoitusta Vauraudelta.

 

“Lainaraha ei tullut mihinkään erityiseen projektiin, vaan pikemminkin se otettiin varmuuden vuoksi”, Sirén kertoo. Pankki ei myöntänyt yrityksen tarvitsemaa limiittirahoitusta, joten Sirén alkoi pohtimaan muita vaihtoehtoja. Tuttu kumppani suositteli hänelle Vaurautta, ja Megahub Development Oy päätyi tätä kautta yrityksen pitkäaikaiseksi asiakkaaksi. Sirén kävi lainaneuvotteluita suoraan Vaurauden rahoituskonsultin kanssa, ja kertoi palvelun olleen nopeaa ja asiantuntevaa. Hän antaa erityiskiitosta Vaurauden prosessille, jossa kirjanpitoon vaadittavat dokumentit toimitetaan yritykselle aina pikimmiten.

 

Vauraudelta saatu laina mahdollisti Sirénin yritykselle lisääntyneen uskalluksen lähteä mukaan erilaisiin hankekehityksiin, sillä kassan hyvä kunto antoi tämän myöten. “Vaurauden lainan kustannuksia verrataan usein pankkilainaan, mutta tämä on turhaa, sillä pankki vaatii vakuuksia. Meidän kohdallamme lainaprosessi oli selkeä, sillä lainan kustannukset koko periodille oli valmiiksi laskettu”, Sirén kertoo. Hän toteaa Vaurauden prosessin helpottavan oman yrityksen tulevaisuuden suunnittelua, ja kehuu Vaurauden lainanhakuprosessia avoimeksi, selkeäksi sekä helpoksi.

 

Lue lisää kokemuksia tai blogimerkintöjä