Supermood – suomalainen kauneudenhoitosarja matkalla maailmalle

 

Supermood on uusi kotimainen ja kokonaisvaltainen kauneudenhoitosarja. Luonnonmukaisen kosmetiikan lisäksi sarjaan kuuluu sisäisesti ja ulkoisesti käytettäviä, terapeuttisia kauneudenhoitotuotteita. Supermoodin tuotekehitys ja valmistus tehdään Suomessa käyttäen laadukkaita, ekosertifioidun kosmetiikan tasoisia raaka-aineita. Arvomme ovat ekologisuus, eettisyys ja puhtaus. Supermoodin tavoitteena on selkeästi ollut lähteä kansainvälisille markkinoille perustamisestaan lähtien.

 

- Tuote on kunnossa, brändäys kohdallaan ja holistinen ideologiamme on hyvin ajankohtainen, mutta silti massiivinen kansainvälinen kiinnostus yllätti jopa meidät itsemme. Rahoituksen järkevä suunnittelu ja oikeat kumppanit ovat valtavan iso osa onnistumista. Olen todella kiitollinen, että saimme heti alkuun kumppaniksemme Tekesin ja Finnveran lisäksi Vauraus Suomi Oy:n Yrityslainat.fi-palvelun. 

 

- Koska ala on hyvin trendiherkkää, ei kansainvälisiä asiakkaita voi pitää kuukausitolkulla odottelemassa, vaan meidän pitää olla ketteriä ja nopeita tekemään ratkaisuja. Ja tässä minua auttoi kirjaimellisesti kädestä pitäen, rahoituskonsultti Matti Vansén yrityslainat.fi-palvelusta. Kävin hänen kanssaan Tekes-hankkeemme läpi ja muutamassa päivässä oli tarvittava lainarahoitus kunnossa ja pääsimme tekemään oleelliset tutkimus- ja konsultaatiotyön. Näin todellinen kansainvälistyminen pääsee lentoon!

 

- Arvostan suunnattomasti sitä, että teimme töitä yrittäjähenkisesti ns. toimistoajan ulkopuolella. Matti oli kokoajan tavoitettavissa ja auttoi käytännön kysymysten ratkaisemisessa. Koska tässäkin tapauksessa aika on rahaa, on ketteryys myös loistava asia resurssien puitteissa. Nuoret startup-yritykset saavat yleensä viettää hikisiä päiviä, viikkoja ja jopa kuukausia byrokratian syövereissä ja se ei ole järkevää ajankäyttöä mistään näkökulmasta katsottuna. Rajalliset resurssit pitäisi saada valjastettua yritystoimintaan ja siksi yhteistyö yrityslainat.fi:n kanssa oli Supermoodille äärimäisen hedelmällinen. Nyt on markkinatutkimus tehty, agenttisopimus kainalossa ja seuraava steppi onkin viedä Supermood USA:n markkinoille. Nyt suurempaa rahotuskierrosta miettiessämme, tutkin varmasti myös yrityslainat.fi:n tarjoamat vaihtoehdot, koska heidän kanssaan tehty yhteistyö oli erittäin tuloksellinen ja mielekäs kokemus.

Anne Kukkohovi – Supermood Oy, Founder

 

Lue lisää kokemuksia tai blogimerkintöjä