Olavi Wuorimaa ratkoo pk-yrittäjien rahoitusongelmia

 

Kuka?   Olavi Wuorimaa

Ikä?   27 vuotta

Kaupunki?   Helsinki

Ammatti?   Rahoitusasiantuntija

 

Useassa maassa asunut, itseään avoimeksi ja sosiaaliseksi kuvaileva Olavi Wuorimaa on työskennellyt Vaurauden palveluksessa jo kolmen vuoden ajan. Hän aloitti yrityksessä kansainvälisen kaupan opintojensa ohella osa-aikaisena myyntiassistenttina, ja pääsi pian etenemään omien taitojensa ja kiinnostustensa pohjalta ensin myyntiassistenttien tiiminvetäjäksi, ja myöhemmin lainamyynnin puolelle rahoitusasiantuntijaksi.

Työssään Wuorimaa on yhteydessä eri alan yrittäjiin, ja auttaa heitä kartoittamaan rahoitustarpeitaan, sekä on apuna kokonaisvaltaisesti lainanhakuprosessin eri vaiheissa. “Pidän siitä, että voin auttaa yrittäjiä ratkaisemaan ongelmatilanteita nykypäivänä, jolloin rahoituksen saanti ei ole itsestään selvä asia”, Olavi kertoo. Työssään erityisen kiinnostavana hän pitää sitä, että saa talouteen ja yrittäjyyteen erilaisia näkökulmia jatkuvasti, ja pääsee konkreettisesti näkemään, miten yritykset Suomessa toimivat ja millaisia haasteita ne kohtaavat.

Wuorimaa tulee useamman polven yrittäjäsuvusta, ja toteaa nauttivansa Vauraudella vallitsevasta yrittäjähenkisestä ilmapiiristä, jossa kollegoita kannustetaan ja tuetaan tasapuolisesti: “Onnistumisesta saa aina kehuja ja juhlimme menestymistä porukalla. Välillä myös asiakkaat kehuvat ja kiittelevät, mikä on aivan mahtavaa!”, Olavi toteaa. Työtä Vaurauden rahoitusasiantuntijana hän suosittelee erityisesti henkilöille, jotka ovat valmiita ottamaan vastuuta omasta menestyksestään, luonteeltaan yritteliäitä ja sosiaalisia, sekä innokkaita oppimaan uutta.

Lue lisää kokemuksia tai blogimerkintöjä