Kahvilatoiminta käyntiin yrityslainan avulla

 

Yrittäjä Juho Nousiainen perusti elokuussa 2015 Gusto Helsinki -nimisen kakkukahvilan Töölön ytimeen. Kahvilatoiminnan lisäksi MJ Nousiainen Oy tarjoaa aamupalaa, lounasta, pienpaahtimoiden kahveja sekä monipuolisia catering-palveluita. Yrityksen rahoitustarve nousi esille kahvilaa perustettaessa, jolloin Nousiainen kävi lainaneuvotteluja pankin kautta.

 

Pikaisen lainatarpeen vuoksi Nousiainen päätyi kuitenkin Vaurauden asiakkaaksi, sillä hän halusi saada vauhdilla yritystoiminnan liikkeelle. Ystävän suosituksesta hän tutustui Vaurauden palveluihin, ja yritykselle nostettiin kaksi lainaa vuoden sisällä. Ensimmäinen rahoituserä mahdollisti kahvilatoiminnan aloittamisen ja toisen erän avulla kahvilan laajentuminen saatiin käyntiin. Tällä pääomalla rahoitettiin muun muassa remonttia sekä uusien työntekijöiden palkkaamista.

 

Nousiainen kertoo, että Vauraudessa häntä kiinnostaa eniten liiketoiminnan ydinajatus: “Mielestäni Vaurauden toimintamalli on ideana loistava, sillä yksityiset henkilöt pääsevät sijoittamaan yrityksiin ja samalla mahdollistavat näiden liiketoiminnan kasvun”, hän kertoo. Vaurauden palvelussa hän arvostaa erityisesti sitä, että lainan myönnössä otetaan yrityksen kokonaiskuva huomioon, jolloin prosessi on vähemmän byrokraattinen kuin pankeissa.

 

Toivotamme yrittäjälle ja Gusto Helsingille menestyksekästä vuotta 2017!

Lue lisää kokemuksia tai blogimerkintöjä