Joukkorahoitusta parhaimmillaan!

 

Syyskuun alussa voimaan tullut joukkorahoituslaki parantaa yritysten mahdollisuuksia rahoittaa kasvuaan. Laki vaikuttaa sijoitusmuotoisen joukkorahoituksen sääntelyyn ja selkeyttää lainamuotoisen joukkorahoituksen pelisääntöjä. Samalla se parantaa sijoittajansuojaa ja monipuolistaa Suomen rahoitusmarkkinoita helpottaen pienten ja keskisuurten yritysten kasvuponnisteluja.

 

Vauraus Suomi Oy rahoitti syyskuun alussa rakennusalalla toimivan yrityksen hanketta 1.2 miljoonalla eurolla. Kyseinen yritys haki Vauraudelta lainaa osaksi rahoituspakettia, jossa suurin osa pääomasta oli saatu pankista. Kyseessä on yksi suurimmista joukkorahoituksella välitetyistä lainoista Suomessa. Vaurauden Yrityslainat–palvelun kautta on välitetty vakuudetonta rahoitusta suomalaisyrityksille jo yli 50 miljoonalla eurolla.

 

Joukkorahoituksella, kuten Vauraus Suomi Oy:n välittämällä vakuudettomalla yrityslainalla, on merkittävä työllistävä vaikutus yhteiskunnassamme. Se vahvistaa taloudellisen kasvun tukipilareita ja kannustaa yrittäjiä investointeihin. Uuden joukkorahoituslain uskotaan nopeuttavan kyseisen rahoitusmuodon käyttöä entisestään.

 

Lue lisää kokemuksia tai blogimerkintöjä