Yrityslainat

Yrityslainat.fi on nykyaikainen sijoittamisen markkinapaikka, jossa voit lainata varojasi pk-yrityksen käyttöön. Tuet suomalaista yrittäjyyttä ja saat sijoituksellesi tasaista tuottoa joka kuukausi.

Yrityslainan ansiosta voit hajauttaa helposti sijoitettavaa varallisuuttasi uuteen omaisuuslajiin ja tasata näin riskiä. Voit hajauttaa lainasijoituksesi myös usean eri lainan kesken.

Yrityslainat-verkkopalvelussamme voit valita itse yritykset, joille haluat varojasi lainata. Voit tehdä lainapäätöksen netissä arvioituasi yrityksen lainatarvetta ja tarjottua korkoa suhteessa arvioosi yrityksen takaisinmaksukyvystä tilinpäätöksen, taseen ja riskiluokituksen perusteella.
Voit myös määrittää itse kriteerit, joilla haluat lainata varojasi pk-sektorin yrityksille. Tällöin järjestelmä hajauttaa lainasijoituksesi automaattisesti kriteerit täyttäviin lainoihin.

Kaikessa sijoitustoiminnassa on riski pääoman menettämisestä osittain tai jopa kokonaan. Yrityslainat-palvelun sijoitusriskinä on lainanottajan tai useamman lainanottajan kyvyttömyys maksaa laina osittain tai kokonaan takaisin. Avuksesi lainanhakijalle on määritelty luottoluokitus Bisnoden (Soliditet) toimesta

Yrityslainat

vuodesta 2013

Lainoja myönnetty

yli 960 kpl

Nostettu lainapääoma

yli 109.600.000 €

Näin Yrityslainat toimii

Tee lainahakemus ja määritä lainan korko sekä laina-aika

Bisnode arvioi luottoluokituksesi

Laina tulee tarjolle verkkopalveluumme

Sijoittajat lainaavat haluamansa summan

Maksat lainaa ja korkoa kuukausittain

Miksi?

  • Tasaista tuottoa joka kuukausi
  • Hajauta sijoitussalkkuasi
  • Valitse laina, jossa on sinulle sopivat ehdot
  • Pistä tuotto poikimaan: voit ohjata lyhennykset ja koron automaattisesti uusiin lainoihin