Avoimet työpaikat

Vauraus Suomi Oyj on suomalaisen yrityslainavälityksen edelläkävijä, joka yhdistää rahoitusta etsivät yritykset ja tuottoa hakevat sijoittajat. Vauraudella on noin 5 000 sijoitusasiakasta ja noin 1 200 laina-asiakasta. Tähän mennessä olemme auttaneet suomalaisia yrityksiä jo yli sadan miljoonan euron lainarahoituksella. Meitä vaurauslaisia on jo yli 70. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Porissa, Oulussa Tampereella ja Turussa.

Valitse kaupunki ja tehtävänkuvaus oikeasta reunasta.

Sijoitusasiamies

Helsinki, Jyväskylä, Espoo, Oulu, Pori, Tampere, Turku

Vauraus kasvaa – haemme sijoitusasiamiehiä eri paikkakunnille

Tule mukaan rakentamaan suomalaisen yritystoiminnan tulevaisuutta!

Vauraus Suomi Oyj on suomalaisen yrityslainavälityksen edelläkävijä, joka yhdistää rahoitusta etsivät yritykset ja tuottoa hakevat sijoittajat. Tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille lainoja – ja rahoittajille mahdollisuuden sijoittaa suoraan suomalaisiin yrityksiin. 

Vauraus on uusi vaihtoehto perinteisten sijoitus- ja rahoitusmuotojen rinnalle. Olemme alan edelläkävijä Suomessa ja markkinaosuutemme joukkorahoitetuissa pk-lainoissa on ylivoimaisesti Suomen suurin. 

Yhä useampi yritys hyödyntää joukkorahoitusta toiminnassaan. Vauraudella on noin 5 000 sijoitusasiakasta ja noin 1 200 laina-asiakasta. Tähän mennessä olemme auttaneet suomalaisia yrityksiä jo yli sadan miljoonan euron lainarahoituksella. 

Vaurauden toimintaa sääntelee joukkorahoituslaki, jota valvoo Finanssivalvonta.

Kasvumme jatkuu vahvana. Etsimme sijoitusasiamiehiä Tampereen, Turun, Helsingin, Espoon, Jyväskylän ja Oulun toimipisteisiin.

Mitä työ on käytännössä?

Sinä voit olla avain, kun rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat löytävät toisensa. 

Sijoitusasiamiehenä tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti uusien asiakkaiden kontaktointi sekä asiakastapaamiset sijoittajien kanssa. Tarjoamme myyjillemme kattavan koulutuksen työhön, mutta alan aiempi koulutus ja kokemus ovat eduksesi. Suomen kielen taito on välttämätön, ja hyvä ruotsi vahvistaa asemiasi. 

Meitä vaurauslaisia on jo noin 75. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Mannerheimintiellä. Toimistoissamme eri puolella Suomea työskentelee sekä sijoitus- että lainapuolen asiamiehiä. Olemme myyntipainotteinen, voimakkaasti kasvava yritys. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta, ja se on tehtävässä onnistumisesi paras tae.

Tehtävässä menestyvät hyvin erilaiset ihmiset, sukupuoleen ja muihin taustatekijöihin katsomatta. 

Tarjoamme sinulle:

  • Innovatiivisen toimintaympäristön, jossa jokainen yksilö on tärkeässä roolissa osana tiimiä
  • Erinomaisen alustan ja tuen menestyä tehtävässä
  • Yksilöllisesti kannustavan palkkiomallin
  • Kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään
  • Mahdollisuuden olla mukana luomassa sekä sijoittajia että rahoitusta tarvitsevia yhtiöitä auttavia rahoitusmalleja
  • Paikan rahoitusalan murroksen keskiössä, alan uudistajayrityksessä

Odotamme sinulta:

  • Erityistä kiinnostusta rahoitusalaa kohtaan – tämä on tehtävässä menestymisen ehdoton edellytys
  • Yrittäjähenkistä asennetta sekä halua menestyä
  • Positiivista luonnetta ja kykyä tarttua haasteisiin
  • Tahtoa kehittyä sekä yksilönä että osana tiimiä

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry(at)vauraus.fi. Mainitsethan otsikossa hakemasi työtehtävän ja alueen, esim. ”Sijoitusasiamies / Tampere”.
Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Hannula, 050-577 6416, jouni.hannula(at)vauraus.fi

Myyntiassistentti

Helsinki, Turku

Tehtävässä vastaat potentiaalisten sijoittajien kontaktoinnista sekä asiakashallinnasta puhelimitse.

 

Toivomme ja odotamme sinulta positiivista ja tavoitteellista asennetta sekä mahdollisuutta työskennellä kokoaikaisesti. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynnistä, mutta työssä onnistumisen ratkaisee tuloshakuinen luonne ja vahva työmoraali. Tehtävä soveltuu erityisesti rahoitusalasta ja myynnistä kiinnostuneelle.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan ja näköalapaikan uusiutuvalta rahoitusalalta. Saat ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi suomalaista rahoitusalan menestystarinaa. Toimintamme laajenee tulevaisuudessa voimakkaasti ja voimme tarjota mielenkiintoisia etenemismahdollisuuksia myyntiassistentin tehtävässä hyvin onnistuneille henkilöille.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin osalta tiiminvetäjä Aleksi Rantanen 040 501 6288 (arkisin klo.10-15) ja Turun osalta tiiminvetäjä Joanna Juti 044 5552816 (arkisin klo.10-15).

 

Jätä hakemuksesi ja CV:si / LinkedIn-profiilisi osoitteeseen rekry@vauraus.fi. Otsikko Myyntiassistentti/Helsinki tai Myyntiassistentti/Turku.

 

Haku päättyy 28.02.2017. Ilmoitamme kaikille hakeneille henkilökohtaisesti haastattelukutsusta.

 

Palkka: Tuntipalkka + tulospalkkiot

Työsuhteen luonne: kokoaikainen

Työtuntimäärä: n. 37h/vko

Rahoituspäällikkö

Oulu, Turku

Tehtävässä vastaat oman alueesi kumppaniverkoston rakentamisesta, uusasiakashankinnasta sekä asiakassuhteiden hoitamisesta. Kokeneemman rahoituspäällikön roolissa toimit asiantuntijana, auttaen yrityksiä rahoitusratkaisuissa esim. päivittäisliiketoiminnan tai investointi- / yrityskauppatilanteiden edessä.

 

Toivomme ja odotamme sinulta kokemusta luotonmyönnön tehtävistä tai muutoin rahoitusalalta. Tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa, joten asenteella on paljon merkitystä.

 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi Suomalaista rahoitusalan menestystarinaa. Yrityksessämme pääset tienaamaan ja kasvamaan mukanamme, juuri nyt todella nopeasti uudistuvalla alalla. Tämän lisäksi olet mukana edesauttamassa Suomen talouskasvua järjestämällä rahoitusta suomalaisille pk-yrityksille alueellasi. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on innostava tekemisen meininki.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Ville Urpilainen 040 739 3720 (arkisin klo.12-15).

 

Jätä hakemuksesi & CV:si osoitteeseen rekry(at)vauraus.fi.

Muut tehtävät / Avoin hakemus

Helsinki, Jyväskylä, Espoo, Oulu, Pori, Tampere, Turku

Kasvamme voimakkaalla tahdilla ja tarvitsemme joukkoomme hyviä tekijöitä. Vaikka jokin tietty sinua kiinnostava rooli ei juuri nyt olisi avoimessa haussa, voit silti ottaa meihin yhteyttä ja kertoa itsestäsi. Voit olla nuori opiskelija, työelämän tarmokas tulokas tai jo merkittävää kokemusta ja osaamista kerännyt konkari. Liiketoimintamme laajentuessa tarvitsemme kaikenlaisia henkilöitä. Tärkeintä meille on ihminen. Haluamme tarjota hyvän työpaikan – hyvälle työntekijälle.

Jätä hakemuksesi & CV:si osoitteeseen rekry(at)vauraus.fi.

Mainitsethan otsikossa hakemasi työtehtävän (”Avoin hakemus”). 

 

Uratarinat

Ilkka Maulavirta – Liiketoimintajohtaja

Aloitin Vauraudella helmikuussa 2013 sijoitusasiamiehenä. Olin aiemmin työskennellyt viisi vuotta pankkisektorilla valtiotieteellisessä opiskelujeni ohessa. Vauraus tuli minulle sattumalta eteen läheisen kontaktin kautta ja päätin käydä kuuntelemassa idean. Olin saman tien myyty Vaurauden perimmäiselle ajatukselle eli varojen kanavoimisesta sijoitustoiminnan kautta pk-sektorin yrityksille investointeja varten. Tällä toiminnalla tuetaan Suomen talouden kasvua ja luodaan uusia työpaikkoja. Oma sisäinen idealistini syttyi liekkeihin. Nyt reilut neljä vuotta myöhemmin on mukavaa katsoa taaksepäin aikaansaannoksiamme. Olen itse saanut olla tärkeänä osana mukana kanavoimassa sijoituksina kymmeniä miljoonia euroja suomalaisille yrityksille sekä tuottamassa tulosta ja mahdollistamassa uusia asioita omille asiakkailleni. Kaikki on yhä vasta alussa ja kasvuvauhti on hurjaa. Tärkeänä lisänä on ollut oma oppi- ja kehityspolkuni. Alle puoli vuotta talossa ollessani minut pyydettiin osakkaaksi yhtiöön ja vajaa puolitoista vuotta myöhemmin pääsin perustamaan omaa toimistoani Espoon Keilarantaan. Vauraus luo uutta ja tarjoaa yrityksenä selkeän polun eteenpäin kyvykkäille ihmisille. Asenne on täällä kaikista tärkeintä ja sitä arvostan todella paljon. Ihmisiin sitoudutaan ja heitä tuetaan kaikin mahdollisin tavoin. Olemme yhtä perhettä. Tämän olen saanut kokea heti ensimmäisestä tutustumiskäynnistäni lähtien. ja voinkin lämpimästi suositella Vaurautta työpaikkana. / Ilkka Maulavirta